Contact

Bel (030) 273 93 84

Revalidatie Impact Scores

Wat zijn Revalidatie Impact Scores?

Revalidatie Impact Scores geven aan wat de revalidatiebehandeling heeft opgeleverd. Het zijn behandelresultaten die met behulp van meetinstrumenten verzameld zijn. Op dit moment worden er gegevens verzameld met twee meetinstrumenten, de Utrechtse Schaal voor Evaluatie van Revalidatie (USER) en Pain Disability Index (PDI).

Lees meer

Hoe werkt het?

Om data voor Revalidatie Impact Scores te kunnen aanleveren, doorlopen revalidatie-instellingen een aantal stappen. De Stichting Revalidatie Impact biedt u ondersteuning en begeleiding in dit proces.

Lees meer

Meetinstrumenten

De set meetinstrumenten waarmee gestart wordt, bestaat uit de Utrechtse Schaal voor de Evaluatie van klinische Revalidatie (USER) en de Pain Disability Index (PDI). Deze meetinstrumenten worden al breed toegepast in de sector. De USER wordt door de behandelaar ingevuld en de PDI als Patient Reported Outcome Measure (PROM) door de patiënt.

Lees meer

Dataset

De Dataset bepaalt de (on)mogelijkheden van Revalidatie Impact Scores. Het is daarom belangrijk dat van elk gegevenselement compleet helder is wat er bedoeld wordt en wat er precies uit de lokale systemen in de revalidatie-instellingen gehaald moet worden.

Lees meer

Wie doen er mee?

Er is een pilot uitgevoerd door 5 revalidatie-instellingen:

Naast deze instellingen benaderen we momenteel stapsgewijs nieuwe instellingen voor de opstart van de gegevensaanlevering.

Lees meer

Gegevens inleveren

Revalidatie-instellingen die deelnemen aan Revalidatie Impact kunnen gegevens aanleveren. Het aanleveren van databestanden gebeurt in de Databroker van Reports.

Lees meer

Gegevens aanmelden

Om de gegevens te kunnen raadplegen is toegang tot een specifieke website, het dashboard, nodig. Deze toegang is alleen voor deelnemende revalidatie-instellingen.

Lees meer

Meedoen?

Bij vragen of opmerkingen stuurt u een bericht naar info@revalidatie-impact.nl ter attentie van Inge Verhoogt.  

Lees meer

Resultaten

De eerste resultaten worden nu verzameld en komen binnenkort online.

Heb je een vraag?

Neem contact op